Dilluns, 18 de Març de 2019
Dilluns, 24 Febrer 2014 15:54

Els Golejadors de Clínica Pinyol: 22-23.02.2013

El Molanta va golejar amb cinc gols d'Éric Gonzàlez El Molanta va golejar amb cinc gols d'Éric Gonzàlez El Molanta va golejar amb cinc gols d'Éric Gonzàlez

ERNEST GILI (@ernestgica) | Els Golejadors de Clínica Pinyol és una secció en la qual cada dilluns repassarem els màxims golejadors entre Tercera Divisió i Quarta Catalana, les categories on militen els equips de l'Alt Penedès i el Garraf.

Busca la teva categoria i si has marcat, mira si et trobes

A Tercera Divisió, Manel Sala (Manlleu) amplia el seu avantatge com a màxim golejador de Tercera Divisió després de marcar aquesta jornada i es situa amb 19 gols. Darrere seu hi tornem a trobar al vilafranquí Ernest Forgas (Rubí) amb 15 gols, Javier Sánchez (CE Europa) i Óscar Muñoz (UD Cornellà) estan empatats amb 13 gols. Aquesta setmana també han sumat un gol els jugadors del CF Palamòs Javier Revert ara amb 12 i Sergi Arimany amb 11 sent els darrers del TOP 6 amb dobles xifres. El primer jugador del FC Vilafranca és Santi Triguero amb 8 gols.

Taula de golejadors de Tercera Divisió

A Primera Catalana la dupla Ferran Alaman (Torreforta) va marcar i es va col·locar primer amb 13 gols per davant de Sergi Arranz (Horta) que es manté amb 12. Per darrere hi trobem la tripleta anotadora d'aquesta setmana que arriben a la barrera dels 10 gols formada per Juan Luis Estévez (Martinenc), Ismael Rojas (UD Torredembarra), Iván Gonzàlez (Jesús y María). Aquesta setmana el primer jugador del CF Vilanova és Adrià Alonso amb 8 gols.

Taula de golejadors de Primera Catalana

A Segona Catalana, Carlos Esteban (Juventud 25 de Septiembre) va signar un doblet erigint-se amb 19 dianes. Segon hi trobem a Virgilio Tercero (La Múnia) amb 15. Per darrere amb 12 es col·loquen Rubén Cabanillas (Sant Ildefons) i Ruy Gama (Olímpic Can Fatjó). Dani García va tornar a marcar per tercera jornada consecutiva i empata amb amb Àlvar Mascaró com a màxims golejadors del Moja amb 10 gols, Edgar García amb 7 el del Cubelles i Sergio Ximénez veu com amb 4 dianes l'ha aconseguit Nicolás García al capdavant del Sitges.

Taula de golejadors de Segona Catalana

A Tercera Catalana canvi de líder Eric González (Molanta) va fer un repòker aquest cap de setmana i amb 21 gols passa per davant de Francesc Medina (Les Roquetes) amb 20. José María Sillero (CE Carme) és tercer amb 16. Darrere seu hi trobem Alejandro Morillas i Víctor Delgado (Olivella) empatats amb 14.

Taula de golejadors de Tercera Catalana

Al grup 10 de Quarta Catalana Xavi Mas (Piera) va aprofitar la golejada davant el Puigdàlber per fer 6 gols i ampliar l'avantatge al capdavant de la taula amb 30 dianes. Joan Obiols (Sant Pau d'Ordal) és manté segon amb 22, Josep Zafra (Puigdàlber) tercer amb 19 i per darrere Oriol Gaset (Hortonenc) amb 17. Salvador Galimany (Can Cartró) ha tornat a marcar i en suma 16 tancant el TOP 5.

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 10)

Al grup 11 de Quarta Catalana Òscar Barragán (La Plana Rodona) s'ha enfilat fins als 25 gols en la golejada de la Plana Rodona superant a Chipi (Ràpit Català) qui segueix amb 24 gols. A la tercera posició s'hi ha col·locat Jordi Vicente (Cervelló) amb 17 i a la quarta amb 16 Joel Jesús Gutiérrez (AD Monjos) amb un més que Pere Rovira (Canyelles) i Ricard Vallés (Ràpit Català) amb 15.

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 11)

Escriure un comentari

Últimes notícies