Dimarts, 19 de Març de 2019
Dilluns, 26 Maig 2014 17:57

Els Golejadors de Clínica Pinyol: 24-25.05.2014

Eric Gonzàlez (CFSP Molanta) Eric Gonzàlez (CFSP Molanta) Eric Gonzàlez (CFSP Molanta)

ERNEST GILI (@ernestgica) | Els Golejadors de Clínica Pinyol és una secció en la qual repassem els màxims golejadors des de Primera Catalana a Tercera Catalana, les categories on militen els equips de l'Alt Penedès i el Garraf.

Busca la teva categoria i si has marcat, mira si et trobes

A Primera Catalana Juan Luis Estévez (Martinenc) ha vist com Sergi Arranz (Horta) l'empatava al capdavant de la taula amb 20 gols. Ferran Alaman (Torreforta) segueix tercer, marcant aquesta jornada i situant-se amb 17. Cristian Teruel (Torreforta) amb 14 és quart i Xavier Gomà (At. Alpicat) cinquè amb 13. El primer jugador del CF Vilanova és amb 9, Jordi Prades.

Taula de golejadors de Primera Catalana

A Segona Catalana, Carlos Esteban (Juventud 25 de Septiembre) va signar un doblet per seguir com a màxim golejador, ara 24. Com a segons hi ha tres jugadors amb 18 gols. Virgilio Tercero (La Múnia), Ruy Gama (Olímpic Can Fatjó) i Daniel Fermoselle (Juventud Prat). Dani García (AE Moja) està un per darrere amb 17 tancant així el TOP 5. Adrià Marcadé va marcar i suma 9 gols com a màxim golejador del Cubelles. Nicolás García amb 7 continua situat al capdavant del Sitges però ara comparteix posició amb Guillem Vinyola qui amb els seus dos gols va donar la victòria als sitgetans.

Taula de golejadors de Segona Catalana

A Tercera Catalana Eric González (Molanta) és el líder després del seu hattrick sumant-ne 36 deixant sis enrere amb 30 a Francesc Medina (Les Roquetes). Lluny hi trobem Víctor Delgado (Olivella) amb 21, Alejandro Morillas (Olivella) amb 19 superant a José María Sillero (CE Carme) i José Luis Fajardo (CE Ódena) amb 18.

Taula de golejadors de Tercera Catalana

Escriure un comentari

Últimes notícies