Dimarts, 19 de Març de 2019
Dimarts, 20 Maig 2014 00:56

Els Golejadors de Clínica Pinyol: 17-18.05.2014

Joan Obiols (UE Sant Pau) ha quedat 15 gols per darrere del líder de les nostres Quartes, Xavi Mas Joan Obiols (UE Sant Pau) ha quedat 15 gols per darrere del líder de les nostres Quartes, Xavi Mas Joan Obiols (UE Sant Pau) ha quedat 15 gols per darrere del líder de les nostres Quartes, Xavi Mas

ERNEST GILI (@ernestgica) | Els Golejadors de Clínica Pinyol és una secció en la qual repassem els màxims golejadors des de Primera Catalana a Quarta Catalana, les categories on militen els equips de l'Alt Penedès i el Garraf.

Busca la teva categoria i si has marcat, mira si et trobes

A Primera Catalana Juan Luis Estévez (Martinenc) segueix líder amb 20 gols. Sergi Arranz (Horta) se li apropa després de marcar aquesta setmana amb 19 i Ferran Alaman (Torreforta) segueix tercer, després del doblet en compta 16Per darrere hi trobem Cristian Teruel (Torreforta) amb 14, un més que Xavier Gomà (At. Alpicat) i Edgar Doblas (Viladecans) que en sumen 12. El primer jugador del CF Vilanova és amb 9, Jordi Prades.

Taula de golejadors de Primera Catalana

A Segona Catalana, Carlos Esteban (Juventud 25 de Septiembre) és el màxim golejador amb una diana més, ara 22. Com a segons hi ha tres jugadors amb 18 gols. Virgilio Tercero (La Múnia), Ruy Gama (Olímpic Can Fatjó) i Daniel Fermoselle (Juventud Prat). Dani García (AE Moja) està un per darrere amb 17 tancant així el TOP 5. Adrià Marcadé i Edgar García en sumen 8 com a màxims golejadors del Cubelles. Nicolás García amb 7 continua situat al capdavant del Sitges però ara comparteix posició amb Guillem Vinyola qui amb els seus dos gols va donar la victòria als sitgetans.

Taula de golejadors de Segona Catalana

A Tercera Catalana Eric González (Molanta) és el líder amb un gol més que la setmana passada, 33, deixant tres enrere amb 30 a Francesc Medina (Les Roquetes). Lluny hi trobem Víctor Delgado (Olivella) amb 19 superant a José María Sillero (CE Carme) i José Luis Fajardo (CE Ódena) amb 18.

Taula de golejadors de Tercera Catalana

El grup 10 de Quarta Catalana s'ha tancat amb un rècord espectacular de Xavi Mas (Piera) amb  finalment 43 gols; Joan Obiols (Sant Pau d'Ordal) ha acabat segon amb 28 per davant d'Oriol Gaset (FC Hortonenc) i Roger Juanola (Gelida) amb 23. Finalment el TOP 5 l'ha tancat Eduard Borràs (AE Piera).

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 10)

Al grup 11 de Quarta Catalana Chipi (Ràpit Català) s'ha erigit com el màxim golejador amb 28 gols, dos m'es que Òscar Barragán (La Plana Rodona), 26. Hicham Maarad s'ha col·locat tercer amb 23, un més que la dupla del Cervelló que tanquen el TOP 5, Gerard Escudé i Jordi Vicente amb 22.

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 11)

Escriure un comentari

Últimes notícies