Dilluns, 18 de Març de 2019
Dilluns, 12 Maig 2014 18:55

Els Golejadors de Clínica Pinyol: 10-11.05.2014

Santi Triguero ha acabat la lliga com a màxim golejador del degà penedesenc Santi Triguero ha acabat la lliga com a màxim golejador del degà penedesenc Santi Triguero ha acabat la lliga com a màxim golejador del degà penedesenc

ERNEST GILI (@ernestgica) | Els Golejadors de Clínica Pinyol és una secció en la qual cada dilluns repassarem els màxims golejadors entre Tercera Divisió i Quarta Catalana, les categories on militen els equips de l'Alt Penedès i el Garraf.

Busca la teva categoria i si has marcat, mira si et trobes

Tercera Divisió ha tancat la temporada 2013/2014 i ha tingut en Manel Sala (Manlleu) i el vilafranquí Ernest Forgas (Rubí) els màxims golejadors de la categoria amb 21 gols. Javier Sánchez (CE Europa) i Javier Revert (CF Palamós) han quedat just darrere amb 20. Els quatre han sigut els únics que han arribat a la vintena de gols. El primer jugador del FC Vilafranca ha sigut Santi Triguero amb 11 gols.

Taula de golejadors de Tercera Divisió

A Primera Catalana Juan Luis Estévez (Martinenc) segueix líder amb 20 gols. Sergi Arranz (Horta) és segon amb 18 i Ferran Alaman (Torreforta) tercer amb 14Per darrere hi trobem Cristian Teruel (Torrefortal) amb 13, un més que Xavier Gomà (At. Alpicat) i Edgar Doblas (Viladecans) que en sumen 12. El primer jugador del CF Vilanova és amb 9, Jordi Prades.

Taula de golejadors de Primera Catalana

A Segona Catalana, Carlos Esteban (Juventud 25 de Septiembre) és el màxim golejador amb 21 dianes. Com a segons hi ha tres jugadors amb 18 gols. Virgilio Tercero (La Múnia), Ruy Gama (Olímpic Can Fatjó) i Daniel Fermoselle (Juventud Prat). Dani García (AE Moja) amb 16 deixant és el cinquè general empatat amb Marc Raposo (Espluguenc). Adrià Marcadé i Edgar García en sumen 8 com a màxims golejadors del Cubelles. Nicolás García amb 7 continua situat al capdavant del Sitges.

Taula de golejadors de Segona Catalana

A Tercera Catalana Eric González (Molanta) és el líder amb 32 gols, dos més que Francesc Medina (Les Roquetes) amb 30. Lluny hi trobem José María Sillero (CE Carme), tercer amb 18, Pedro Magaña (Molanta) i Víctor Delgado (Olivella) en sumen 17 i Alejandro Morillas (CE Olivella) i Cristian Laguna (Suburense) 16.

Taula de golejadors de Tercera Catalana

Al grup 10 de Quarta Catalana Xavi Mas (Piera) ara té 41 gols; Joan Obiols (Sant Pau d'Ordal) és manté segon amb 27, per darrere s'hi ha col·locat Oriol Gaset (FC Hortonenc) i Roger Juanola (Gelida) amb 23. Cinquens i empatats amb 21 gols hi trobem dos jugadors de l'AE Piera, Eduard Borràs i Edgar Rodríguez (AE Piera).

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 10)

Al grup 11 de Quarta Catalana Chipi (Ràpit Català) torna a manar amb 28 gols. A la segona posició hi ha Òscar Barragán (La Plana Rodona) amb 26 gols i tercers amb 21 trobem Joel Jesús Gutiérrez (AD Monjos), Gerard Escudé (Cervelló) i Jordi Vicente (Cervelló), tancant així el TOP 5.

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 11)

Escriure un comentari

Últimes notícies