Dilluns, 18 de Març de 2019
Dilluns, 28 Abril 2014 09:54

Els Golejadors de Clínica Pinyol: 26-27.04.2014

Jordi Prades (CF Vilanova) es posiciona com a pitxitxi dels garrafencs Jordi Prades (CF Vilanova) es posiciona com a pitxitxi dels garrafencs Jordi Prades (CF Vilanova) es posiciona com a pitxitxi dels garrafencs

ERNEST GILI (@ernestgica) | Els Golejadors de Clínica Pinyol és una secció en la qual cada dilluns repassarem els màxims golejadors entre Tercera Divisió i Quarta Catalana, les categories on militen els equips de l'Alt Penedès i el Garraf.

Busca la teva categoria i si has marcat, mira si et trobes

A Tercera Divisió, Javier Sánchez (CE Europa) lidera la taula golejadora amb 20 dianes. Segon és Manel Sala (Manlleu) amb 19 amb qui ha empatat el vilafranquí Ernest Forgas (Rubí). Javier Revert (CF Palamós) és quart amb 17. Nils Puchades (Montañesa) en suma 14 i aquesta jornada l'ha aconseguit Óscar Muñoz (UD Cornellà). El primer jugador del FC Vilafranca és Santi Triguero amb 9 gols.

Taula de golejadors de Tercera Divisió

A Primera Catalana Juan Luis Estévez (Martinenc) segueix líder amb 19 gols. Sergi Arranz (Horta) és segon amb 16 i Ferran Alaman (Torreforta) tercer amb 14Per darrere hi trobem Xavier Gomà (At. Alpicat), Edgar Doblas (Viladecans) i Cristian Teruel (Torrefortal) amb 12. El primer jugador del CF Vilanova és amb 9, Jordi Prades.

Taula de golejadors de Primera Catalana

A Segona Catalana, Carlos Esteban (Juventud 25 de Septiembre) és el màxim golejador amb 21 dianes. Segon hi trobem a Virgilio Tercero (La Múnia) amb 18. Per darrere hi ha Ruy Gama (Olímpic Can Fatjó) i Dani García (AE Moja) amb 16 deixant. Rubén Cabanillas (Sant Ildefons) i Marc Raposo (Espluguenc) amb 15. Adrià Marcadé en suma 8 com a màxim golejador del Cubelles. Nicolás García amb 7 continua situat al capdavant del Sitges.

Taula de golejadors de Segona Catalana

A Tercera Catalana Eric González (Molanta) és el líder amb 28 gols, un més que Francesc Medina (Les Roquetes) amb 27, jugadors que es disputaran el liderat. José María Sillero (CE Carme) és tercer amb 18, dos menys en suma Alejandro Morillas amb 16 mentre que Víctor Delgado (Olivella) en suma 15.

Taula de golejadors de Tercera Catalana

Al grup 10 de Quarta Catalana Xavi Mas (Piera) ara té 37 gols; Joan Obiols (Sant Pau d'Ordal) és manté segon amb 25, per darrere s'hi ha col·locat Oriol Gaset (FC Hortonenc) amb 21. Quarts i empatats amb 20 gols hi trobem a Josep Zafra (Puigdàlber) i Eduard Borràs (AE Piera).

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 10)

Al grup 11 de Quarta Catalana Òscar Barragán (La Plana Rodona) es manté primer amb 26 gols i segon Chipi (Ràpit Català) amb 24. A la tercera posició hi ha Joel Jesús Gutiérrez (AD Monjos) amb 18 juntament amb Ricard Vallés (Ràpit Català) i Jordi Vicente (Cervelló), tancant així el TOP 5.

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 11)

Escriure un comentari

Últimes notícies