Dimarts, 19 de Març de 2019
Dilluns, 24 Març 2014 15:07

Els Golejadors de Clínica Pinyol: 22-23.03.2013

Jordi Prades (CF Vilanova) es posiciona com a pitxitxi dels garrafencs Jordi Prades (CF Vilanova) es posiciona com a pitxitxi dels garrafencs Jordi Prades (CF Vilanova) es posiciona com a pitxitxi dels garrafencs

ERNEST GILI (@ernestgica) | Els Golejadors de Clínica Pinyol és una secció en la qual cada dilluns repassarem els màxims golejadors entre Tercera Divisió i Quarta Catalana, les categories on militen els equips de l'Alt Penedès i el Garraf.

Busca la teva categoria i si has marcat, mira si et trobes

A Tercera Divisió, Manel Sala (Manlleu) segueix al capdavant de la taula classificatòria amb 19 gols. Darrere seu, el vilafranquí Ernest Forgas (Rubí) en compta 17. Tercers són Javier Revert (CF Palamós) amb 16 dianes amb qui ha empatat Javier Sánchez (CE Europa). Óscar Muñoz (UD Cornellà) tanca el TOP 5 amb 13. El primer jugador del FC Vilafranca és Santi Triguero amb 8 gols.

Taula de golejadors de Tercera Divisió

A Primera Catalana Ferran Alaman (Torreforta) amb 13 gols és el primer, amb 12 s'hi manté Sergi Arranz (Horta) i s'hi suma Juan Luis Estévez (Martinenc). Per darrere hi trobem Xavier Gomà (At. Alpicat) amb 11 amb qui han empatat Edgar Doblas (Viladecans) i Jonatan Toro (Centro Europeo Tecnofutbol). El primer jugador del CF Vilanova és amb 9 Jordi Prades.

Taula de golejadors de Primera Catalana

A Segona Catalana, Carlos Esteban (Juventud 25 de Septiembre) és el màxim golejador amb 19 dianes. Segon hi trobem a Virgilio Tercero (La Múnia) amb 16. Per darrere han marcat Ruy Gama (Olímpic Can Fatjó) i Rubén Cabanillas (Sant Ildefons) sumant-ne 15. Dani García és just darrere seu sumant 13 gols sent el màxim golejador del Moja, Edgar García i Adrià Marcadé amb 7 els del Cubelles i Sergio Ximénez amb 6 es col·loca al capdavant del Sitges.

Taula de golejadors de Segona Catalana

A Tercera Catalana Eric González (Molanta) amplia el seu avantatge al capdavant amb dues dianes més, ara en suma 26. Segon és Francesc Medina (Les Roquetes) amb 22, després de marcar. José María Sillero (CE Carme) tercer amb 18, quart s'hi posiciona Alejandro Morillas amb 15 deixant enrere el seu company d'equip, Víctor Delgado (Olivella) amb 14.

Taula de golejadors de Tercera Catalana

Al grup 10 de Quarta Catalana Xavi Mas (Piera) va tornar a marcar i ara té 34 gols Joan Obiols (Sant Pau d'Ordal) és manté segon amb 22, Josep Zafra (Puigdàlber) se li acosta amb 20 i per darrere s'hi ha col·locat Oriol Gaset (FC Hortonenc) amb 19 i Francesc Ventura (Mediona) amb 18.

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 10)

Al grup 11 de Quarta Catalana Òscar Barragán (La Plana Rodona) es manté primer amb 26 gols i segon Chipi (Ràpit Català) amb 24. A la tercera posició hi ha Joel Jesús Gutiérrez (AD Monjos) amb 18 i Jordi Vicente (Cervelló) quart amb 17 qui l'aconseguit Ricard Vallés (Ràpit Català).

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 11)

Escriure un comentari

Últimes notícies