Dimarts, 19 de Març de 2019
Dilluns, 17 Març 2014 11:49

Els Golejadors de Clínica Pinyol: 15-16.03.2013

Cesc Ventura (Mediona) torna a ser un dels màxims golejadors del grup 10 de Quarta Cesc Ventura (Mediona) torna a ser un dels màxims golejadors del grup 10 de Quarta Cesc Ventura (Mediona) torna a ser un dels màxims golejadors del grup 10 de Quarta

ERNEST GILI (@ernestgica) | Els Golejadors de Clínica Pinyol és una secció en la qual cada dilluns repassarem els màxims golejadors entre Tercera Divisió i Quarta Catalana, les categories on militen els equips de l'Alt Penedès i el Garraf.

Busca la teva categoria i si has marcat, mira si et trobes

A Tercera Divisió, Manel Sala (Manlleu) segueix al capdavant de la taula classificatòria amb 19 gols. Darrere seu, el vilafranquí Ernest Forgas (Rubí) en compta 17, Javier Revert (CF Palamós) es manté tercer malgrat marcar, ara compta 16 dianes, com també Javier Sánchez (CE Europa) que n'ha sumat un més i en suma 15. Óscar Muñoz (UD Cornellà) tanca el TOP 5 amb 13. El primer jugador del FC Vilafranca és Santi Triguero amb 8 gols.

Taula de golejadors de Tercera Divisió

A Primera Catalana Ferran Alaman (Torreforta) amb 13 gols és el primer i Sergi Arranz (Horta) es manté amb 12. Per darrere hi trobem Xavier Gomà (At. Alpicat) amb 11 passant per davant de la tripleta dels 10 gols de les darreres setmanes formada per Juan Luis Estévez (Martinenc), Ismael Rojas (UD Torredembarra) i Iván Gonzàlez (Jesús y María) a qui se'ls ha sumat Jonatan Toro (Centro Europeo Tecnofutbol). Els primers jugadors del CF Vilanova són amb 8 gols Adrià Alonso i Jordi Prades.

Taula de golejadors de Primera Catalana

A Segona Catalana, Carlos Esteban (Juventud 25 de Septiembre) és el màxim golejador amb 19 dianes. Segon hi trobem a Virgilio Tercero (La Múnia) amb 16. Per darrere amb 14 hi ha Ruy Gama (Olímpic Can Fatjó) i Rubén Cabanillas (Sant Ildefons). Dani García és just darrere seu sumant 13 gols sent el màxim golejador del Moja, Edgar García amb 7 el del Cubelles i Sergio Ximénez amb 6 es col·loca al capdavant del Sitges.

Taula de golejadors de Segona Catalana

A Tercera Catalana Eric González (Molanta) amplia el seu avantatge al capdavant amb 24 gols. Segon és Francesc Medina (Les Roquetes) amb 21. José María Sillero (CE Carme) és tercer amb 18. Darrere seu hi trobem Alejandro Morillas i Víctor Delgado (Olivella) empatats amb 14.

Taula de golejadors de Tercera Catalana

Al grup 10 de Quarta Catalana Xavi Mas (Piera) no s'atura i ja ha arribat a les 33 dianes. Joan Obiols (Sant Pau d'Ordal) és manté segon amb 22, Josep Zafra (Puigdàlber) tercer amb 19 i per darrere s'hi ha col·locat Francesc Ventura (Mediona) amb 18.

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 10)

Al grup 11 de Quarta Catalana Òscar Barragán (La Plana Rodona) es manté primer amb 26 gols, segon hi segueix Chipi (Ràpit Català) amb 24. A la tercera posició hi ha Joel Jesús Gutiérrez (AD Monjos) amb 18 i Jordi Vicente (Cervelló) quart amb 17.

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 11)

Escriure un comentari

Últimes notícies