Dimarts, 19 de Març de 2019
Dilluns, 10 Març 2014 18:15

Els Golejadors de Clínica Pinyol: 8-9.03.2013

Virgilio Tercera és l'home-gol de La Múnia Virgilio Tercera és l'home-gol de La Múnia Virgilio Tercera és l'home-gol de La Múnia

ERNEST GILI (@ernestgica) | Els Golejadors de Clínica Pinyol és una secció en la qual cada dilluns repassarem els màxims golejadors entre Tercera Divisió i Quarta Catalana, les categories on militen els equips de l'Alt Penedès i el Garraf.

Busca la teva categoria i si has marcat, mira si et trobes

A Tercera Divisió, Manel Sala (Manlleu) segueix al capdavant de la taula classificatòria amb 19 gols. Darrere seu, el vilafranquí Ernest Forgas (Rubí) en compta 17, Javier Revert (CF Palamós) és tercer amb 15 dianes mentre que Javier Sánchez (CE Europa) en té un menys, 14, i Óscar Muñoz (UD Cornellà) tanca el TOP 5 amb 13. El primer jugador del FC Vilafranca és Santi Triguero amb 8 gols.

Taula de golejadors de Tercera Divisió

A Primera Catalana Ferran Alaman (Torreforta) amb 13 gols és el primer i Sergi Arranz (Horta) es manté amb 12. Per darrere hi trobem la tripleta de 10 gols formada per Juan Luis Estévez (Martinenc), Ismael Rojas (UD Torredembarra) i Iván Gonzàlez (Jesús y María). El primer jugador del CF Vilanova és Adrià Alonso amb 8 gols.

Taula de golejadors de Primera Catalana

A Segona Catalana, Carlos Esteban (Juventud 25 de Septiembre) és el màxim golejador amb 19 dianes. Segon hi trobem a Virgilio Tercero (La Múnia) amb 16. Per darrere amb 14 hi ha Ruy Gama (Olímpic Can Fatjó) i Rubén Cabanillas (Sant Ildefons) amb 13 dianes. Dani García és just darrere seu sumant 12 gols sent el màxim golejador del Moja, Edgar García amb 7 el del Cubelles i Sergio Ximénez, amb el gol de la victòria d'aquest cap de setmana, es col·loca al capdavant del Sitges.

Taula de golejadors de Segona Catalana

A Tercera Catalana canvi de líder Eric González (Molanta) en suma 22 al capdavant de la taula. Segon és Francesc Medina (Les Roquetes) amb 20. José María Sillero (CE Carme) és tercer amb 18. Darrere seu hi trobem Alejandro Morillas i Víctor Delgado (Olivella) empatats amb 14.

Taula de golejadors de Tercera Catalana

Al grup 10 de Quarta Catalana Xavi Mas (Piera) lidera la taula amb 31 dianes. Joan Obiols (Sant Pau d'Ordal) és manté segon amb 22, Josep Zafra (Puigdàlber) tercer amb 19 i per darrere Oriol Gaset (Hortonenc) en té 17.

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 10)

Al grup 11 de Quarta Catalana Òscar Barragán (La Plana Rodona) es manté primer amb 25 gols, segon hi segueix Chipi (Ràpit Català) amb 24. A la tercera posició hi ha Joel Jesús Gutiérrez (AD Monjos) amb 18 i Jordi Vicente (Cervelló) quart amb 17.

Taula de golejadors de Quarta Catalana (Grup 11)

Escriure un comentari

Últimes notícies