Dimarts, 19 de Març de 2019
Dissabte, 14 Octubre 2017 10:58

Manlleu, Voltregà, Vila-sana, Bigues, Alcorcón i Sferic a la #CopaEPf

Els equips van jugar els darrers partits abans de l'inici d'OK Lliga Femenina Els equips van jugar els darrers partits abans de l'inici d'OK Lliga Femenina Els equips van jugar els darrers partits abans de l'inici d'OK Lliga Femenina

ERNEST GILI (@ernestgica) | La Fase Final de la 6a Copa EsportsPenedès.cat d’OK Lliga Femenina va obtenir una classificació final amb els 8 equips participants. Tot seguit en detallem les posicions…

1r | RD Impagos CP Vilanova

2n | General HC Palau Plegamans

3r | CP Manlleu

4t | CP Voltregà

5è | CH Vila-sana

6è | CP Alcorcón

7è | CHP Bigues i Riells

8è | Sferic de Terrassa

Cròniques dels partits de la 3a a la 8a posició

Apuntar que la jornada de dissabte va arrencar amb la disputa del partit per la 7a i 8a posició en què el CHP Bigues i Riells va superar a l’Sferic de Terrassa per 3-1 amb gols de Marta Borràs des del punt de penal a la primera part i de Gemma Camp a la segona davant del gol de l’honor de Carla Crespo a set minuts pel final.

La de la tarda va deixar la 5a pel CH Vila-sana i la 6a pel CP Alcorcón. Marta Vieira va avançar a les lleidatanes que van fallar una falta directa per blava a Piojo Ramón. Les madrilenyes van disposar d’una falta directa acumulativa però Marina Monge no va trencar l’1-0 però va fer l’empat a 1 a deu minuts pel final. Cada equip va veure una tarja blava però també van errar les directes. El gol de la victòria pel Vila-sana va marcar-lo Maria Porta a dos minuts i mig per la finalització. 

El penúltim partit del dissabte va ser el derbi osonenc entre el CP Manlleu i el CP Voltregà. Els dos equips van veure com les porteries deixaven l’encontre amb un empat a 0 després del 50 minuts de partits. A la primera part Teresa Bernadas va aturar pel Voltregà el penal que la seva germana Raquel li va llançar; a la segona el Manlleu va trobar en Maria Ballesta el mur per neutralitzar la falta directa d’Adriana Gutiérrez i Teresa Bernadas va impedir a les manlleuenques emportar-se el partit en la falta directa acumulativa. El partit es va resoldre als penals i amb un únic gol amb protagonisme de les germanes Bernades. Aquest cop sí que Raquel va superar a Teresa en el primer llançament deixant al CP Manlleu en tercera posició després d’alçar-se amb el títol en les tres darrere temporades i al CP Voltregà, quart.

Escriure un comentari

Últimes notícies