Dilluns, 18 de Març de 2019
Dissabte, 14 Octubre 2017 11:09

El CP Calafell guanya la Copa EsportsPenedès a casa

Els gols de Sergi Torné i Marc Gumà donen la 1a Copa al Calafell Els gols de Sergi Torné i Marc Gumà donen la 1a Copa al Calafell Els gols de Sergi Torné i Marc Gumà donen la 1a Copa al Calafell

ERNEST GILI (@ernestgica) | Aquest diumenge 8 d’octubre el Pavelló Joan Ortoll de Calafell va acollir la disputa de la Fase Final de la 4a Copa EsportsPenedès.cat de Primera Estatal on l’equip local va agafar el relleu del Shum Maçanet (2014), CP Tordera (2015) i CH Palafrugell (2016) alçant-se amb la Copa després de superar al PHC Sant Cugat a la final (3-1). El CP Tordera i el CP Manlleu van ser-ne semifinalistes.

Calafell i Sant Cugat van classificar-se per la final

CP Calafell 3-1 CP Tordera

La jornada va arrencar amb la disputa de la semifinal entre el Tordera i el Calafell. L’encontre va viure uns primers minuts de molta intensitat fins que al minut 18 Sergi Torné va aprofitar un contraatac per superar a Oriol Xaus en l’1-0. Els torderencs van carregar-se de faltes i a dos minuts pel descans van arribar a la 10a donant als calafellencs l’oportunitat d’ampliar el marcador de falta directe però Xaus li va aturar el llançament a Eloi Albesa.

A la segona part el Tordera hagués pogut empatar de falta directa acumulativa però en aquest cas Martí Serra va deixar l’oportunitat en res. Però al minut 31 Serra i Albesa van molestar-se en un llançament llunyà de Mateo Cuervo en el que va ser l’empat a 1. Malgrat el gol el Calafell va mostrar-se molt sòlid en defensa evitant qualsevol entrada per la zona d’àrea del Tordera i sortint de forma expeditiva cap a la seva porteria. Torné va començar a erigir-se com a protagonista de la jornada robant una bola, marxant cap a porteria i picant per baix a Pol Clos en el 2-1 al minut 35. Quasi sense temps de reacció Marc Gumà, venint de darrere de porteria i sense angle, va marcar el 3-1 que seria definitiu. Fins al final es va viure una enganxada entre Sergi Romeu i Moi Aguirre que va acabar amb tarja vermella pels dos i una falta directa més pel Calafell que aquest cas Clos va tornar a aturar a Albesa.

PHC Sant Cugat 2-0 CP Manlleu

38 faltes entre els dos equips, aquest va ser el fet més destacat de la segona semifinal de diumenge. Dos equips negats de cara a porteria va veure com les faltes prenien el protagonisme del partit deixant dues faltes directes abans del descans, una per cada equip que van quedar en res.

A la segona part l’eficàcia de David Martínez primer des del punt de penal al minut 40 i després de falta directe a dos minuts per la conclusió van acabar donant el triomf als santcugatencs. Ells van desaprofitar una altre falta directe i els manlleuencs una falta directe i dos penals.

CP Calafell 3-1 PHC Sant Cugat 

La final va tenir els mateixos protagonistes que a les semifinals. Sergi Torné va obrir el marcador pels locals recollint un rebuig a dins de l’àrea que va rematar quasi sense angle al minut 13. L’1-0 va ser el resultat amb què es va arribar a la mitja part i a la segona Sergi Romeu va veure com li aturaven un penal a favor del Calafell però de nou Torné va ampliar diferències amb el 2-0. El Sant Cugat va topar-se amb una rocosa defensa i una porteria molt segura, defensada per Xavier Andreu Montoya a la primera part i Martí Serra a la segona. Malgrat intentar-ho el gol va arribar de nou de la mà dels calafellencs, Marc Gumà va signar el 3-0. El gol de l’honor santcugatenc va anotar-lo David Martínez venint de la banda dreta i batent a Serra pel primer pal.

Escriure un comentari

Últimes notícies